Badkamer renovatie

 

Heeft u altijd al gedroomd van een nieuwe badkamer? Zo’n badkamer met het nodige comfort en een mooie afwerking? WN Sanitair kan uw dromen realiseren, binnen de mogelijkheden van uw woning en uw budget!

Om dit te realiseren maakt u simpelweg een afspraak met WN Sanitair. Wij komen dan bij u langs, op een tijdstip naar keuze. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen, schatten we de situatie in en overlopen deze.

Er komt veel kijken bij het renoveren van een badkamer. Daarom ontvangt u nuttige adressen van onze partners voor de keuze van meubels, kranen, bad en / of douche en tegels.

Vervolgens ontvangt u van ons een voorlopige offerte. Hierin nemen we de gemiddelde prijzen op van badkamermeubels, kranen, bad en / of douche, vloer, wandtegels en eventueel vals plafond met led spots. Bij de definitieve keuze leveren wij u een definitieve offerte aan. U hebt u budget dus volledig in handen.

Eens we een akkoord bereikt hebben,bespreken we wanneer de werken kunnen starten en wordt er een schatting gemaakt van de duurtijd.

WN Sanitair staat bekend omwille van zijn snelle service, ook bij de renovatie van uw badkamer. We zorgen ervoor dat de werken elkaar nauw opvolgen, zodat uw badkamer binnen de kortste keren terug gebruiksklaar is. Dit realiseren we met een minimum aan stof en hinder.