Badkamer renovatie

 

MEER DAN 10 JAAR EXPERT IN DE REALISATIE VAN UW BADKAMERRENOVATIE

Een badkamerrenovatie om bij weg te dromen, volledig op maat en met de beste materialen.

WN Sanitair bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in renovatiewoningen en nieuwbouw projecten.
Vanaf het ontwerp van uw badkamer tot de installatie van uw sanitair, centrale verwarming, tegels en het plaatsen van uw meubelen is uw badkamerrenovatie bij WN Sanitair in goede handen. Bovendien is WN Sanitair een erkende aannemer waardoor wij met ons eigen personeel en zelf meewerkende zaakvoerder de volledige renovatie van uw badkamer op ons kunnen nemen. Dit is een groot voordeel voor u als klant ten opzichte van een reguliere badkamerzaak die genoodzaakt is werken in onderaanneming te laten uitvoeren. Wij nemen de coördinatie van uw volledige project op ons en u krijgt een complete renovatie zonder zorgen en met slechts één aanspreekpunt, de zaakvoerder zelf.
Breng zeker ook een bezoek aan onze facebook pagina, waar u tal van realisaties kan terugvinden en laat je inspireren door de vele mogelijkheden aan douches, baden en badkamermeubelen.

WAT KAN U VERWACHTEN BIJ WN SANITAIR VOOR UW BADKAMER?

Onze werkwijze:

  1. U contacteert WN Sanitair voor een afspraak bij u thuis. Met een afspraak bent u uiteraard zeker dat wij de nodige tijd voor u nemen.
  2. Samen met de zaakvoerder worden uw wensen en noden voor uw badkamer voor een renovatie tot in de puntjes besproken.
  3. Indien u fotorealistische beelden wenst of een virteel bezoek aan uw droom badkamer, vragen wij u deze gemakkelijk zelf te maken op de websites van onze partners. Op deze manier drukken wij de prijs en zijn wij uiteraard goedkoper dan onze gekende concurrenten,...
  4. De zaakvoerder maakt gratis een passende offerte na dat wij de keuzen van uw sanitair, tegels, verlichting enz. ontvangen hebben.
  5. Wanneer alles duidelijk en naar uw wens is kan u overgaan tot de aankoop van uw badkamer.
  6. Bij deze aankoop is de zaakvoeder altijd het enige aanspreekpunt, u hoeft dus niet steeds naar verschillende mensen te bellen. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf.
  7. De zaakvoerder komt bij u meten, bespreekt alles nog eens door samen met u om zo het dossier te finaliseren, bevestigen en uw dossier te kunnen opstarten.
  8. De zaakvoerder is vanaf nu uw enige contactpersoon en zal uw project van A tot Z aansturen, bestellen naar leveranciers, inplannen en werfopvolging ter plaatse etc. 
  9. Onze vakmannen worden aangestuurd door de zaakvoerder zelf en zullen uw badkamer volgens de regels van de kunst en overeenkomst uitvoeren in uw renovatie of nieuwbouw.
  10. Oplevering: finaal komt de zaakvoerder uw badkamer of badkamerrenovatie opleveren en gaat onze 10-jarige aansprakelijkheid als aannemer en garanties in voege.

           Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor de badkamer van uw dromen.