Badkamerrenovatie

Op zoek naar een badkamer?

  1. Bij WN Sanitair bv kan u rekenen op een team voor de totaal aanpak van uw badkamer renovatie. Van vloer tot plafond kan u op ons rekenen, wij zorgen voor alles.

  • Uitbreken en afvoeren van uw oude badkamer

  • Sanitair en verwarming

  • Elektriciteit

  • Bezetten, chape en gyproc

  • Betegelen

  • Schilderen

  • Afwerking

Info

Uw droombadkamer in 10 werkdagen.


WN Sanitair bv renoveert uw volledige badkamer in 10 werkdagen.
Is uw badkamer toch wat groter of meer detail werk, geen probleem wij informeren u op voorhand naar de langere werktijd. Zo weet u steeds hoe lang de werken gaan plaats vinden.
Onze missie? Uw droombadkamer tot in de kleinste detail proper binnen de afgesproken tijd opleveren.

Uw badkamer verbouwen in vertrouwen.

De renovatie van uw badkamer is een hele onderneming. We starten met het uitbreken van uw oude badkamer. Vervolgens vernieuwen we uw sanitair en verwarming. We passen de elektriciteit aan, chappen, plaatsen gyprocwanden of bezetten uw muren en leggen uw nieuwe vloer en tegels. Daarna plaatsen we uw nieuw bad, douche, badkamermeubel en kraanwerk en schilderen we alles netjes. We zorgen voor een professionele afwerking tot in de puntjes. Totaalrenovatie van uw badkamer is onze specialiteit, daar kan u op rekenen.

Wat kost een nieuwe badkamer?

U kan uw badkamer zo goedkoop of zo duur samenstellen als u zelf wilt. Alles hangt af van de materialen die u kiest voor uw nieuwe badkamer. Gaat u boor duurzame kranen en een design badkamermeubel? Of bent u opzoek naar een budgetvriendelijk alternatief en wilt u de kosten van uw nieuwe badkamer liever beperken. Wij hebben voor ieder project een voorstel op maat. WN Sanitair bv hanteert duidelijke en transparante prijzen en houdt altijd rekening met uw budget om de prijs van uw badkamer te bepalen.

Gemiddelde kosten

Bent u overtuigd voor een complete badkamerrenovatie? Maar heeft u graag vooraf een idee van de gemiddelde badkamerrenovatie prijs? Bij WN Sanitair kan uw badkamerrenovatie al vanaf 15 000 euro. De meeste projecten schommelen tussen 15 000 euro en 25 000 euro. U kan bij WN Sanitair bv altijd rekenen op een correcte prijs voor een professioneel gerenoveerde badkamer.
Kwalitatieve materialen voor de interessantste prijs
Indien u dat wenst bezoeken wij samen met u de groothandel om de materialen voor uw nieuwe badkamer te kiezen. Wij kunnen u ter plaatse adviseren over de beste materialen voor de interessantste prijs. We factureren deze materialen tegen een verlaagd btw-tarief van 6%.

WN Sanitair renoveert met zin voor perfectie.

Snel en efficiënt
Eén aanspreekpunt
Zelfwerkende zaakvoerder
1 team voor heel uw project
Correcte planning
Perfecte afwerking
Tevreden gevoel
WN Sanitair