Werkwijze

Onze werkwijze

1

U contacteert voor een afspraak bij u thuis. Met een afspraak bent u uiteraard zeker van dat wij de nodige tijd voor u nemen.

2

Samen met de zaakvoerder worden uw wensen en noden voor uw badkamer voor een renovatie tot in de puntjes besproken.

3

Indien u fotorealistische beelden wenst of een virteel bezoek aan uw droom badkamer, vragen wij u deze gemakkelijk zelf te maken op de websites van onze partners. Op deze manier drukken wij de prijs en zijn wij uiteraard goedkoper dan onze gekende concurrenten,…

4

De zaakvoerder maakt gratis een passende offerte met standaard sanitair en tegels etc,..

5

Wanneer deze offerte wordt goedgekeurd maar u wenst andere meubels, kranen en of tegels vragen wij u een keuzen te maken bij een van onze partners.

6

Wanneer alles duidelijk en naar uw wens is kan u overgaan tot de aankoop van uw badkamer.

7

Bij deze aankoop is de zaakvoeder altijd het enige aanspreekpunt, u hoeft dus niet steeds naar verschillende mensen te bellen. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf.

8

De zaakvoerder is vanaf nu uw enige contactpersoon en zal uw project van A tot Z aansturen, bestellen naar leveranciers, inplannen en werfopvolging ter plaatse etc. 

9

Onze vakmannen worden aangestuurd door de zaakvoerder zelf en zullen uw badkamer volgens de regels van de kunst en overeenkomst uitvoeren in uw renovatie of nieuwbouw.

10

Oplevering: finaal komt de zaakvoerder uw badkamer opleveren en gaat onze 10-jarige aansprakelijkheid als aannemer en garanties in voege en kan u genieten van uw nieuwe badkamer!

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor de badkamer van uw dromen.