Werkwijze

Onze werkwijze

1

U contacteert voor een afspraak bij u thuis. Met een afspraak bent u uiteraard zeker van dat wij de nodige tijd voor u nemen.

2

Samen met de zaakvoerder worden uw wensen en noden voor uw badkamer voor een renovatie tot in de puntjes besproken.

3

Indien u fotorealistische beelden wenst of een virteel bezoek aan uw droom badkamer, vragen wij u deze gemakkelijk zelf te maken op de websites van onze partners. Op deze manier drukken wij de prijs en zijn wij uiteraard goedkoper dan onze gekende concurrenten,…

4

De zaakvoerder maakt gratis een passende offerte met standaard sanitair en tegels etc,..

5

Wanneer deze offerte wordt goedgekeurd maar u wenst andere meubels, kranen en of tegels vragen wij u een keuzen te maken bij een van onze partners.

6

Wanneer alles duidelijk en naar uw wens is kan u overgaan tot de aankoop van uw badkamer.

7

Bij deze aankoop is de zaakvoeder altijd het enige aanspreekpunt, u hoeft dus niet steeds naar verschillende mensen te bellen. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf.

8

De zaakvoerder is vanaf nu uw enige contactpersoon en zal uw project van A tot Z aansturen, bestellen naar leveranciers, inplannen en werfopvolging ter plaatse etc. 

9

Onze vakmannen worden aangestuurd door de zaakvoerder zelf en zullen uw badkamer volgens de regels van de kunst en overeenkomst uitvoeren in uw renovatie of nieuwbouw.

10

Oplevering: finaal komt de zaakvoerder uw badkamer opleveren en gaat onze 10-jarige aansprakelijkheid als aannemer en garanties in voege en kan u genieten van uw nieuwe badkamer!
Maria Varelas
Maria Varelas
Read More
Hallelujah... Warm water!! Super werk geleverd Nicky!! Thx! En vooral proper achtergelaten!!
Sarah De Laet
Sarah De Laet
Read More
Heel transparant, betrouwbaar , professioneel en mooie uitvoering. Bedrijf met passie voor hun werk . Heel tevreden klant .
Terry Roger
Terry Roger
Read More
Eindelijk een vakman gevonden die weet waar hij mee bezig is. Volledige afwatering gedaan.

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor de badkamer van uw dromen.